دانلودنقشه های آتش نشانی همراه کل پلان ها.نما.برش.دیتیل ها وتمام جزیات میباشد .و تمام اصول طراحی برای یک آتش نشانی در آن رعایت شده است.
آتشنشانی یا اطفاء حریق مجموعه اقداماتی است که برای مقابله با آتش بوسیله خاموش کردن، کنترل و یا هدایت آتشهای ناخواسته انجام میگیرد. اهداف آتشنشانی حفاظت از سلامت افراد، جلوگیری از آسیب به اموال و حفاظت از محیط زیست است.
توضیحات: دانلودنقشه های آتش نشانی همراه کل پلان ها.نما.برش.دیتیل ها وتمام جزیات میباشد .و تمام اصول طراحی برای یک آتش نشانی در آن رعایت شده است.
آتشنشانی یا اطفاء حریق مجموعه اقداماتی است که برای مقابله با آتش بوسیله خاموش کردن، کنترل و یا هدایت آتشهای ناخواسته انجام میگیرد. اهداف آتشنشانی حفاظت از سلامت افراد، جلوگیری از آسیب به اموال و حفاظت از محیط زیست است.
آتشنشانی مهارتی بسیار فنی است که احتیاج به دورههای طولانی چه در زمینههای عمومی مانند مقابله با آتش و چه در زمینههای تخصصی مانند عملیات امداد و نجات دارد. به شخصی که به صورت تخصصی به مهارتهای اطفا حریق آشناست آتشنشان میگویند.
اطفا حریق بصورت کلی به دو نوع عامل (به انگلیسی: Active) و غیرعامل (به انگلیسی: Passive) تقسیم میشود. استفاده از مواد نسوز یا کندسوز در تجهیزات، استفاده از دیوارهای جداکننده در ساختمانها و یا بکاربردن مواد دیرذوب در بدنه مخازن از روشهای غیرعامل اطفا حریق است.
روشهای اطفا حریق بستگی به نوع آتش دارد. برای مقابله با آتش باید یکی یا بیشتر از عوامل اصلی مثلث آتش یعنی هوا، ماده سوختنی و یا حرارت را کنترل کرد. همچنین میتوان آتشنشانی و یا اطفاء حریق را به دو گروه دستی و اتوماتیک تقسیم کرد؛ که در نوع اول یعنی دستی، عملیات اطفاء حریق به صورت دستی و توسط افراد و یا آتش نشانان صورت میپذیرد و در نوع دوم یعنی اطفاء حریق اتوماتیک، این عملیات به صورت خودکار و بدون حضور عوامل انسانی صورت میپذیرد
آتشنشانی هوایی گونهای از عملیات مقابله با آتش است که در آن از مسیر هوا و هواگرد به منظور عملیات اطفاء آتش استفاده میشود. این گونه عملیات بیشتر در آتشسوزیهای جنگلها و مهار آتشسوزیهایی که در مناطقی که از راههای زمینی غیرقابل دسترسی هستند، انجام میشود. در این گونه عملیات از اقسام مختلف هواگرد که توانایی حمل مواد ضر آتش را دارند استفاده میشود ولی هواپیما و بالگرد دو گونه پر کاربرد در این گونه ماموریتها به حساب میآیند.
ایده هواپیماهای آتشنشان نیز به مانند ایده هواپیمای آبنشین به منظور کمک رسانی و اطفاء حریق در مناطقی مطرح شد که به شکلهای گوناگون دسترسی به آنها مشکل است. ایالات متحده آمریکا نخستین پیشگام در این زمینه بود و با بهرهگیری از الگوی بمبهای ناپالم که برای اولین بار در جنگ جهانی دوم مورد استفاده قرار گرفته بود، به طراحی و ساخت بمبهای آبی روی آوردند که بر روی محوطه دچار حریق شده پرتاب شود و باعث خاموش شدن آتش شود؛ ولی به دلیل عدم موفقیت این روش، گزینه دیگری مطرح شد که همانا استفاده از مخازن آب است که پس از پر شدن از آب و یا مایعات ضد آتش، با استفاده از هواگرد بر روی محل آتشسوزی پاشیده میشود؛ که این روش موفقیت آمیز بوده و تا به امروز به عنوان روشی استاندارد برای اطفاء حریق هوایی به کار میرود.
تصاویری از قسمت هاغی مختلف نقشه ها.....................
این مطلب در تاریخ: 27 / 8 / 1393 ساعت: 18:23 منتشر شده است
برچسب ها : , AutoCAD Map Fire, Fire, Map of Fire, آتش نشانی, آتشنشانی اتوکدی, اتوکد اتش نشانی, برش, دانلود رایگان پایان نامه, دانلود نقشه, دانلود نقشه اداری, دانلود نقشه های آتش نشانی, دانلود نقشه های کامل آتش نشانی, دیتیل ها, فایل اتودی آتش نشانی, نقشه آتش نشان, نقشه های آتش نشانی, نما, همراه کل پلان ها, پروژه معماری آتش نشانیX, پلیس و آتش نشانی, کد آتش نشانی,